Тази събота (07.12.2019г.) бе проведено официално коктейл събитие по повод

...
 Тази събота (07.12.2019г.) бе проведено официално коктейл събитие по повод
Коментари Харесай

Жилищна сграда „Радост“ в гр. Варна с Акт 14

 

Тази събота (07.12.2019г.) бе извършено публично коктейл събитие във връзка приемане на Акт 14 на тяло А и Б на Жилищна постройка Радост . Събитието бе осъществено на заравнената строителна площадка като опция да участват имаха, както всички притежатели на жилища, по този начин и тези, които демонстрират интерес към свободните жилища в постройката.



Коктейл събитието почетоха шефът на  компания за недвижими парцели „ Купи в България ”  – господин Димитър Златев, както и целият им екип, който беше разполагаем да отговори на въпросите на всички посетители. Присъстващите получиха информация за обекта и свободните жилища, имаха възможност  да видят своя парцел  или да посетят някой от свободните жилища, които съставляват интерес за тях. За спомагателни въпроси по отношение на периодите за осъществяване на градежа и употребяваните материали на приключените до недодялан градеж две тела на постройка Радост , присъстващите имаха опция да беседват персонално и с господин Христо Мирчев, шеф на  фирмата вложител -  МС Билд Инвест.





Строителството на сградата  продължава да се движи в поставените периоди. Проектът на ул. Радост № 10 се състои от 5 обособени входа, общо 202 жилището и 2 търговски пространства. Пуснати за продажба от извънредният представител на постройката – „ Купи в България ”  лятото на 2018г., все още над 70% от жилищата са разпродадени.





Информация за обекта може да бъде получена на  https://radost.kupiv.bg или от компания за недвижими парцели „ Купи в България ”  на тел. 052 630 830 и наe-mail:  [email protected] .  Като извънреден представител на постройката „ Купи в България “     предлагат жилищата на своите клиенти на цени без включен комисион.

 

Запознайте се и с другите извънредни обекти на „ Купи в България “ :

Жилищна постройка „ Невен “ - https://neven.kupiv.bg/

Жилищна постройка „ Средна гора “ - https://srednagora.kupiv.bg/

Жилищна постройка „ Сахаров II ” - https://saharov2.kupiv.bg/

Жилищен комплекс „ Медитеранеа “ - https://mediterranea.kupiv.bg/



Facebook страница - Купи в България

 

* обява

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР